Terug naar overzicht

Gerard de Groot, algemeen directeur A2B-online Container, treedt per 1 augustus 2018 terug.

Gerard de Groot, algemeen directeur A2B-online Container, treedt per 1 augustus 2018 terug.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van A2B-onine Container werd officieel bekend gemaakt, dat algemeen directeur Gerard de Groot per 01 augustus aanstaande zal terugtreden.‘Na 40 jaar in de short sea branche actief te zijn, is het mooi geweest en tijd om het stokje over te geven’, vertelt hij desgevraagd en vervolgt: ‘Ook de afgelopen jaren, waarin wij A2B-online Container hebben kunnen opstarten en uitbouwen tot een volwassen organisatie waren fantastisch, maar ook erg intensief. Er staat een prachtig bedrijf met een goede fundering en dus is het een prima moment. Ik blijf overigens nog wel verbonden aan het bedrijf om op de achtergrond een aantal projecten verder af te ronden, maar zal niet meer de dagelijkse verantwoordelijkheid hebben’.

Per genoemde datum gaat Dinant de Jong, de huidige directeur van de Trailer Divisie, de leiding overnemen en verder heeft het bedrijf al eerder dit jaar het directieteam versterkt met Bart van ’t Hof, die als Group Sales Director verantwoordelijk is voor alle verkoopactiviteiten binnen A2B-online.

Foto v.l.n.r. op de voorgrond: Luc Smits; Gerard de Groot; Ferdinand van den Oever en daarachter: Rolf Holwerda; Douwe Visser; Michael van Keulen; Kees Vierhouten; Dinant de Jong; André Mast; Bart van ’t Hof.Meer informatie over A2B-online en de contactgegevens vindt u hier


 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!